Telefon ​40 37 30 16

Renovering af hus efter dine ønsker

Er dit hus i forfald, er der noget, der er gået i stykker, eller skal det bare laves lidt om? Så kan vi hjælpe dig. Hos Murermester Jørgen Qvist har vi mange års erfaring med ombygning og renovering af hus, som vi blandt andet udfører for kunder i områderne omkring Ringsted, Roskilde, Sorø og Køge.

Alle slags reparationer udføres

Vi udfører reparationer af alle slags, og hvis du har et projekt, som vi ikke selv har så stor erfaring med, kan vi hjælpe via vores samarbejdspartnere.

Uanset dine ønsker og ideer kan vi i samråd med dig lægge en overskuelig plan og tidsramme for, hvordan vi på bedst mulig vis kan realisere drømmene om en renovering eller ombygning af hus.

Dermed kan vi også være med helt fra start af ved renovering af hus, Vi kan være behjælpelige helt fra skitsefasen og videre til indhentning af byggetilladelse og helt frem til det færdige projekt. Vi varetager gerne hele entreprisen, og du kan altid regne med en overholdt tidsplan, ligesom kvaliteten fra vores murer altid er i top.

Hvad koster renovering af hus?

Kunne du tænke dig en konkret pris på renovering af hus, er du meget velkommen til at kontakte os. Prisen på opgaven afhænger nemlig i høj grad af opgavens omfang samt valg af materialer, og vi vil derfor gerne høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde en samlet pris.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 37 30 16 eller skrive til vores e-mail murerqvist@firma.tele.dk.

Murermester Jørgen Qvist

Tofteåsvej 24

4100 Ringsted

Tlf.: 40373016
CVR: 19886638
murerqvist@firma.tele.dk

​Firmanavn:

Murermester

Jørgen Qvist

​Addresse:

Tofteåsvej 24, Benløse

4100 Ringsted

CVR:

19886638