Telefon ​40 37 30 16

Renovering af badeværelse eller ombygning

Badeværelset er et af de mest personlige rum i den moderne bolig. Gennem årene har vi hos Murermester Jørgen Qvist varetaget renovering af badeværelse i utallige boliger i Roskilde, Ringsted, Sorø og Køge samt det øvrige Midtsjælland.

Vi kan både hjælpe dig med at etablere et klassisk og stilsikkert nyt badeværelse, som du kender det, eller vi kan udtænke et mere moderne badeværelse med sans for detaljen og det unikke.

En ting er sikkert; i fællesskab kan vi sammen finde den optimale løsning for dig, og vi kan eksempelvis også bidrage med vores ekspertise, når det kommer til et kreativt valg af fliser, funktionel indretning med videre.

Alle badeværelser er unikke

For os er det vigtigt ikke blot at anvende standardløsninger, når udfører renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt.

Hvert rum er unikt, og der er forskellige ønsker og behov hver gang. Derfor sørger vi for at tage en grundig snak med dig, inden vi går i gang med din badeværelsesrenovering. På den måde bliver du allermest glad for resultatet i sidste ende.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen for en badeværelsesrenovering eller en ombygning af bad afhænger blandt andet af størrelsen på badeværelset. Et lille badeværelse koster typisk mindre end et stort, men prisen afhænger blandt andet også af materialevalg.

Hvis du måtte have lyst til at få en snak omkring dine ønsker til et nyt badeværelse eller et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 37 30 16 eller sende os en e-mail til murerqvist@firma.tele.dk, så vender vi retur til dig.

Murermester Jørgen Qvist

Tofteåsvej 24

4100 Ringsted

Tlf.: 40373016
CVR: 19886638
murerqvist@firma.tele.dk

​Firmanavn:

Murermester

Jørgen Qvist

​Addresse:

Tofteåsvej 24, Benløse

4100 Ringsted

CVR:

19886638