Telefon ​40 37 30 16

Professionel flisebelægning og lægning af klinker

Trænger indkørslen til nye fliser, eller er det bryggerset, der står for tur? Murermester Jørgen Qvist udfører professionel flisebelægning og lægning af klinker både inde og ude.

Vi holder til i Ringsted, men udfører flise- og klinkearbejde i store dele af Sjælland, Herunder Roskilde, Sorø og Køge.

Havefliser, gulvklinker i alle størrelser

Hvis bryggerset skal renoveres, skal køkkenet optimeres eller trænger haven til haveservice i høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Hos Murermester Jørgen Qvist får rum både inde og ude nyt liv med flisebelægning og lægning af klinker.

Professionelt flisearbejde og klinkearbejde kan gøre en verden til forskel; indkørslen bliver som ny med nye fliser, og det samme gør havegangen.

Bryggers, badeværelse og køkken undergår den helt store forvandling, når der udskiftes gulvklinker – kort sagt; det kan ikke betale sig at lade være.

Hvad koster lægning af klinker og flisebelægning?

Prisen på flise- og klinkearbejde varierer meget, alt efter hvilke fliser/klinker du ønsker, hvor stort et areal, der skal udføres klinke- og flisearbejde på, og hvor kompliceret et mønster, du ønsker.

Ring for et godt tilbud

Har du en opgave, du ønsker et tilbud på flisebelægning og lægning af klinker, skal du bare kontakte os – så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at ringe på 40 37 30 16 eller skrive til os på mailen murerqvist@firma.tele.dk.

Ring på 40 37 30 16

​Firmanavn:

Murermester

Jørgen Qvist

​Addresse:

Tofteåsvej 24, Benløse

4100 Ringsted

CVR:

19886638