Telefon ​40 37 30 16

Enterprise i høj kvalitet

Murermester Jørgen Qvist har stor viden og erfaring med alle former for renoverings- og byggearbejde, og byggearbejde kræver ofte en entreprise. Ved en entreprise varetager vi al kontakt og koordinering med alle faggrupper, herunder faggrupper fra andre håndværkervirksomheder. Derved undgå du, at du for eksempel skal bruge os til at mure, hvorpå du samtidig skal have fat i en elektriker.

Ved en entreprise varetager vi alt fra murer- til el-arbejde

En entreprise kan blandt andet vedrøre en murer, elektriker, maler og VVS-installatør, men det skal du ikke bekymre dig over, når vi står for din entreprise. Vi sikrer en kompetent rådgivning, ligesom vi fortsætter med en tæt dialog gennem hele projektet fra start til slut. Du vil samtidig blive mødt med klare aftaler og konkrete kontrakter, så der er rene linjer fra start til slut.

Uagtet dine ønsker og behov kan vi tilbyde en entreprise

Vi kan udføre alt fra små opgaver til store projekter i en entreprise, og det kan være enten en totalentreprise eller en hovedentreprise, hvor vi kan stå for tilbyggeri eller ombyggeri. Det kan også være et tag, en terrasse, en indkørsel, et køkken eller et badeværelse. Og det kan være alt fra reparation, renovering og modernisering til noget helt nyt.

Kontakt os angående entreprise

Vi holder til i Ringsted, men vi kan også stå for en entreprise i for eksempel Roskilde, Ringsted og Køge.

Du kan kontakte Murermester Jørgen Qvist på telefon ​​40​ 37 30 ​16 eller på murerqvist@firma.tele.dk, hvis du ønsker flere oplysninger, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en entreprise.

Murermester Jørgen Qvist

Tofteåsvej 24

4100 Ringsted

Tlf.: 40373016
CVR: 19886638
murerqvist@firma.tele.dk

​Firmanavn:

Murermester

Jørgen Qvist

​Addresse:

Tofteåsvej 24, Benløse

4100 Ringsted

CVR:

19886638